برندههای مسابقه طرح گرافیکی تولد ۹ سالگی پونیشا
مسابقه طراحی گرافیکی تولد ۹ سالگی پونیشا ۱۵ روز فعال بود و در این مدت ۱۷۲ طراح، ۴۹۷ طرح برای مسابقه ارسال کردند. ۵۶ درصد از طراحان مرد، ۳۵ درصد زن و ۹ درصد را اکانتهای گروهی تشکیل میدادند. از این تعداد طرح، ۸۱ طرح به مرحلهی دوم داوری راه پیدا کردند و امتیاز سه ستاره و بالاتر کسب کردند. در ادامه ۱۴ طرح، چهار ستاره دریافت کردند و به مرحلهی سوم داوری رسیدند و در نهایت از این تعداد یک برنده و ۵ طرح به عنوان طرحهای برگزیده انتخاب شدند.
امیر برقعی برندهی مسابقه است. او ۲۰ سال دارد و سه سالی است که تصویرسازی را شروع کرده است و در حال حاضر یک سالی است که به عنوان فریلنسر در پروژههای بازی و انیمیشن به عنوان کانسپت آرتیست و تصویرساز مشغول به کار است. امیر در مورد سبک زندکی فریلنسینگ میگوید:
«فریلنس بودن بهنظرم بهترین سبک کاری و زندگیه که میتونم داشته باشم چون میتونم زمانم رو مدیریت کنم و با تنوع دادن به پروژههایی که درشون مشارکت میکنم به ذهنم رو هم تازه نگه دارم و تجربههای تازه و جدید بهدست بیارم.»
امیر برقعی در مورد مراحل تصویرسازی این طرح به ما گفت:
«برای تصویرسازی این مسابقه تصویری که تو ذهنم داشتم نشون دادن شرایط زندگی فریلنس و نحوهی برخوردمون تو این شرایط همهگیری با یه اتفاقی مثل تولد بود. امسال هم که بیشتر تولدها و اتفاقای خوب رو با دوستامون بهطور آنلاین شریک شدیم و واقعا هم تجربههای شیرینی بودن. هدفم هم از شروع این تصویر رسیدن به همچین حسی بود.»
علاوه بر انتخاب یک برنده ما در نظر داشتیم در این مسابقه از ۵ طرح برگزیدهی دیگر هم تجلیل کنیم. طرح برگزیدهی اول متعلق به تیم طراحی ونوس است. این گروه طراحی ۷ سال است در حوزهی کرافیک فعالیت دارند.
تیم طراحی ونوس در مورد روند طراحی این طرح به ما گفتند:
«واقعیت روند شکل گیری ایده خیلی یک دفعه اتفاق افتاد، دقیقا تا شب پایان مسابقه، اینقدر درگیر بودیم که اصلا قصد شرکت نداشتیم، اما یک دفعه گفتیم که حالا چندساعتی رو وقت بذاریم و شانسمون رو امتحان کنیم!
خب شکر خدا یک ایده جالب و نو به ذهنمون رسید که از دست بصورت قلب استفاده کنیم و به نوعی علاقه کاربرها و مخاطبین به پونیشا رو نشون بدیم، باقی عناصر حول محور این ایده شکل گرفت و فضای کار و مفاهیم اصلی رو تکمیل کردند»
طرح برگزیدهی سوم را سینا رسولی طراحی کرده است. او طراحی صنعتی خوانده است و حالا ۵ سال است که به عنوان طراح کاراکتر و تصویرساز فعالیت دارد.
سینا در مورد تجربهی شرکت در مسابقات پونیشا و طراحی برای این مسابقه به ما گفت:
«تجربهی بسیار جالبی هست هم امنیت و اطمینان بالایی داره برای طرفین کارفرما و مجری و هم نیازی به حضور و فعالیت تمام وقت نیست که در کنار شغل اصلی بسیار مزیت خوبی است. چون زمان زیادی برای اجرای کار نبود مرحله اسکچ رو بصورت ذهنی انجام دادم و مستقیم داخل اجرا اصلاحات رو ایجاد میکردم.»
او در مورد آپشن گارانتی در مسابقات هم به این مورد اشاره کرد:
«تجربهی جالبی بود بخصوص اینکه برگزار کننده مسابقه رو گارانتی کرده که من تابحال جایی چنین چیزی ندیده بودم و بسیار اطمینان بخش هست برای طراح که با خیال آسوده به طراحی بپردازه.»
طرح برگزیدهی چهارم متعلق به زمان حسینی است که حدود ۵ سال است که برای کار خود به صورت حرفهای از فتوشاپ و ایلاستریتور و نرمافزارهای گرافیکی 3D استفاده میکند.
زمان حسینی در مورد مراحل طراحی این طرح به ما گفت:
«از لوگو پونیشا بصورت زنده و کاراکتری دارای احساس (بعنوان نمادی از کادر پونیشا) استفاده شده همچنین المانهای شب یلدا مانند انار، هندوانه هم بصورت فاحش قابل مشاهده هستند. به علت شب بودن امکان استفاده بیشتر از رنگ سبز نبود همچنین سعی بر این شده که از تعداد رنگ کمتری اما شاد استفاده بشه.»
او همچنین در مورد تجربهی شرکت در مسابقات پونیشا به ما گفت:
«مسابقات پونیشا موقعیت های بسیار خوبی هستند برای ارزیابی مهارت ، خلاقیت و اینکه طراح با سلیقههای متفاوت کارفرمایان آشنایی پیدا کنه اما متاسفانه در بعضی از مواقع مشاهده میکنیم چندی از عزیزان فرق بین الگو برداری و کپی کاری رو نمیدونند و همین باعث میشه جامعه پونیشا رفتار ناشایستی رو تجربه کنه و بصورتی باشه طراحان حرفهای از شرکت در اون منصرف بشن به همین علت فکرمیکنم باید توجه خاصی به موضوع کپی رایت بشه»
هادی عابدینی طراح برگزیدهی پنجم این مسابقه است. او به مدت ۵ سال است که به صورت یک فریلنسر فعالیت میکند.
او در مورد سابقه فعالیت خود به عنوان یک فریلنسر به ما میگوید:
«فریلنسری تو کل دنیا به عنوان یه شغل عالی محسوب میشه ولی این رقابت قیمتی که بین فریلنسر ها بوجود اومده باعث میشه اون قیمت واقعی به طراحها نرسه ولی در کل تعداد پروژههای بالا میاد و اینو جبرانش میکنه. به نظرم کنار یه شغل ثابت بهترین گزینه فریلنسری هستش. من که راضیم.»
همچنین در مورد روند طراحی این طرح و تجربهی شرکت در مسابقات پونیشا نیز با ما گفت:
«ایده ی طراحی این تم هم از ساخت لپ تاپ اومد که فریلنسری رو نشون بده و تم مقوایی انتخاب شد تا اینکه متفاوت باشه و خاص. شرکت در مسابقه، بسیار تجربه \ی خوبی بود. هر چند که با وجود زحمات زیادی که برا این کار کشیده شد برنده نشدیم ولی چیز خیلی خوبی رو تونستیم خلق کنیم و برام تجربهی عالی ای بود.»
طرح ششم برگزیدهی مسابقه طراحی تولد ۹ سالگی پونیشا را امید نعمتی طراحی کرده است. او مهندس عمران است و از سال ۸۲ به گرافیک سه بعدی علاقمند شده است و ۱۴سال هست از این راه درآمد زایی دارد. همچنین، ۸ سالی است که در این زمینه تدریس هم میکند.
امید در مورد ایده ی شکل گیری طرح به ما گفت:
«ما هر سال، به همین شکل که در کار دیدین، چهارده نفری دور هم پایین مبلها ، دور کرسی میشینیم. هم شب یلدا رو جشن میگیریم هم تولد خودم رو. امسال بدلیل ابتلا به کرونا، این جشن تنهایی و تک نفره بود، اتفاقا توی یکی از نمونههای ارسالیم، کاراکتر رو با ماسک تنفسی در حال کار با کامپیوترش گذاشته بودم. من سعی کردم توی این کار، سبک رئال رو پیش بگیرم. چون ایدهی کار کاملا از روی واقعیت بود.»
از تک تک طراحانی که در این مسابقه شرکت کردند، ممنونیم و امیدواریم بتوانیم در سالهای پیش رو همکاری و تعامل بیشتری با طراحان داشته باشیم. شما میتوانید پونیشا را در اینستاگرام دنبال کنید و ویدیویی از خلاصهی طرحهای برگزیده را امروز در اینستاگرام پونیشا تماشا کنید. ممنون از همراهی شما. ?