skip to Main Content
مجنتو (Magento) چیست؟

مجنتو (Magento) چیست؟

کسب‌وکارهایی که بر پایه فروش خدمات و محصولات ایجاد شده‌اند، برای توسعه و موفقیت در دنیای دیجیتال مارکتینگ، نیاز به یک فروشگاه مجازی دارند. سیستم مدیریت محتوای مجنتو (Magento) دقیقاً همان ابزاری است که توسعه‌دهندگان برای ایجاد و راه‌اندازی فروشگاه مجازی از آن استفاده می‌کنند. ممکن است که بعضی از توسعه‌دهندگان از CMSهای دیگری نیز برای انجام دادن چنین پروژه‌هایی استفاده کنند، اما قابلیت‌های Magento، امکانات ویژه‌ای مانند امکان برقراری چندین فروشگاه مجازی به‌صورت هم‌زمان، ایجاد ویژگی‌های منحصربه‌فرد در محیط فروشگاه‌ها و فراهم کردن یک کاربری حرفه‌ای برای مشتریان را در اختیار شما قرار می‌دهد. برای اطلاع از مزایا و معایب مجنتو، کاربردهای آن در کسب‌وکارهای مجازی و ضرورت استفاده از آن، با ما تا انتهای مقاله همراه باشید. اما پیش از آن پیشنهاد می‌کنیم بخوانید، CMS چیست.

مجنتو چیست؟

مجنتو چیست؟

magento، یک پلتفرم قدرتمند محسوب می‌شود که در حوزه تجارت الکترونیک پایه‌ریزی شده است و هم‌اکنون به صورت Open Source در اختیار توسعه‌دهندگان و برنامه‌نویسان قرار گرفته است. این CMS تنها یک ابزار ساده برای طراحی فروشگاه‌های مجازی نیست؛ با استفاده از قابلیت‌های مجنتو، هم‌زمان هم می‌توان ابزار مدیریت کاتالوگ خدمات و محصولات فروشگاه را توسعه داد و هم می‌توان به بهینه‌سازی آن برای قرارگیری در نتایج موتورهای جست‌وجو کمک کرد. انعطاف موجود در ویژگی‌های مجنتو باعث شده است تا توسعه‌دهندگان بدون ایجاد کوچک‌ترین تغییر در پلتفرم شما، یک فروشگاه اینترنتی جمع‌وجور با ظرفیت فروش محصول کم را به فروشگاهی بزرگ با ظرفیت دریافت سفارش‌های بسیار زیاد تبدیل کنند.

یکی از خوبی‌های این سی ام اس، سهولت و آسانی در یادگیری است که باعث می‌شود برنامه‌نویس بتواند خیلی سریع بر پروژه مسلط شود و در مدت‌زمان بسیار کوتاهی، فروشگاه مورد نظرتان را به شما تحویل دهد. زمانی که اولین نسخه این نرم‌افزار در سال ۲۰۰۸ و در کالور سیتی کالیفرنیا منتشر شد، قرار بود که خیلی زود در بین بهترین نرم‌افزارهای موجود برای طراحی سایت قرار بگیرد. حدود ۶ سال بعد یعنی در سال ۲۰۱۴ تحقیقات نشان داد که مجنتو سهمی ۳۰ درصدی در میان ۳۰ پلتفرم فروشگاه‌ساز دنیای برنامه‌نویسی دارد.

مزایا و معایب مجنتو

مزایا و معایب مجنتو چیست؟

Magento هم مثل سایر برنامه‌های موفقی که در دنیای کدنویسی وجود دارند، دارای مزایا و البته معایب خاص خودش است.

مزایای مجنتو

یکی از مهم‌ترین مزیت این نرم‌افزار Open Source یا منبع باز بودن آن است که باعث می‌شود، برنامه‌نویس برای توسعه پروژه شما بتواند از منابع مختلف و متعددی استفاده کند و دستش باز باشد. در ادامه، چند مورد از مهم‌ترین مزایای استفاده از Magento را در اختیار شما قرار خواهیم داد:

  • Magento، منبع‌باز است و می‌توان آن را از منابع پلتفرم‌های مختلف تغذیه کرد.
  • پشتیبانی قدرتمند و محکم این نرم‌افزار باعث شده است تا سطح اطمینان توسعه‌دهنده به آن بالا برود.
  • امکان ایجاد چند فروشگاه با استفاده از یک پنل مدیریتی واحد در Magento امکان‌پذیر است.
  • امکان تقویت و بهینه‌سازی سئو با مجنتو به‌راحتی امکان‎پذیر است و باعث می‌شود که پیدا کردن مشتری برای خدمات و محصولات فروشگاه شما به‌صورت هوشمندانه انجام شود.
  • هماهنگی و سازگاری با درگاه‌های پرداخت مختلف باعث شده است تا همه پلتفرم‌ها بتوانند از این نرم‌افزار بهره‌مند شوند.

معایب مجنتو

لازم است در ادامه، به معایب نرم‌افزار مجنتو هم اشاره‌ای داشته باشیم؛ موارد زیر برخی از معایب آن هستند:

  • کاربری پیچیده‌ای برای کاربران دارد و ممکن است که مشتریان بالقوه با تجربه کردن کاربری آن، از خرید کردن منصرف شوند.
  • امکان ویرایش محتوای فروشگاه‌ها برای توسعه‌دهندگان در حین انجام پروژه مجنتو وقت‌گیر و سخت خواهد بود.
  • برخورداری از تیم پشتیبانی این نرم‌افزار نیازمند خریداری کردن ورژن پریمیوم و غیر رایگان آن است.

چه کسانی می توانند از مجنتو استفاده کنند؟

همه صاحبان مشاغل و کسب‌وکارهای مجازی که مبنای فعالیت آن‌ها بر اساس فروش محصولات و راه‌اندازی فروشگاه استوار شده است، می‌توانند از قابلیت‌های این سیستم مدیریت محتوا بهره‌مند شوند. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این نرم‌افزار امکان فروش محصولات دانلودی است. مثلاً اگر شما در حوزه فروش کتاب‌های دیجیتالی فعالیت می‌کنید و قصد دارید تا چند فروشگاه مجازی برای فروش انواع کتاب‌های دیجیتالی کمک‌آموزشی، سیاسی، مذهبی، تاریخی و … ایجاد کنید، Magento می‌تواند گزینه‌ای ایده‌آل برای شما و کسب‌وکارتان تلقی شود.

از طرفی ممکن است که شما دارای یک فروشگاه فیزیکی باشید و بخواهید، فروشگاهی مجازی برای فروش محصولاتتان به سایر شهرها ایجاد کنید؛ در چنین شرایطی با استفاده از قابلیت‌های انعطاف‌پذیر مجنتو می‌توانید پروژه مورد نظرتان را عملی کنید.

جالب است بدانید که بسیاری از شرکت‌های معتبر جهان برای گسترش تجارت و کسب‌وکار خود از این نرم‌افزار استفاده می‌کنند؛ شرکت‌هایی از جمله سامسونگ، فورد، Jones، Toms، Soda و نایک و … .

کاربردهای مجنتو

در ادامه با کاربردهای این نرم‌افزار حرفه‌ای و قدرتمند آشنا خواهید شد:

  • امکان برآورده ساختن فرم تماس با مدیریت فروشگاه
  • امکان ردیابی سفارش‌ها برای کاربران
  • امکان تهیه گزارش در مورد فروش کل و صورت‌حساب‌های فروشگاه
  • پشتیبانی از درگاه‌های بین‌المللی، که فروش محصولات با دریافت ارزهای مختلف را امکان‌پذیر می‌کند

جمع بندی

Magento از جمله ابزارهای قدرتمند و مجهزی است که امکان طراحی چندین فروشگاه و مدیریت واحد آن‌ها را برای صاحبان مشاغل مختلف فراهم می‌کند. در این مقاله سعی شد تا علاوه بر ارائه یک تعریف کامل از این سیستم مدیریت محتوا و عملکرد آن، اطلاعات تخصصی و کاربردی را در اختیار شما قرار بدهیم.

اگر شما هم جزو افرادی هستید که می‌خواهید با راه‌اندازی یک یا چند فروشگاه مجازی به توسعه برند و نام تجاری خود کمک کنید، کافی است که از طریق پونیشا با توسعه‌دهندگان فعال در دنیای مجنتو در ارتباط باشید. وقت را از دست ندهید و همین حالا با ایجاد پروژه خود در پونیشا فریلنسر مورد نظر خود را پیدا کنید.

۴.۴/۵ - (۱۰ امتیاز)
دیدگاه‌ها

دیدگاه شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

Back To Top

This will close in 0 seconds