معرفی ۱۲ برنامه ادیت ویدیو برای یوتیوب با گوشی [اندروید + آیفون]
تا همین چند سال پیش، وقتی که بحث ادیت ویدیو برای یوتیوب مطرح میشد صرفا نرمافزارهای کامپیوتری بهذهنمان خطور میکرد؛ چرا که موبایلها توان پردازشی گرافیکی کافی ادیت ویدیو را نداشتند. از ۲۰۲۱ به بعد تحولات حیرتآوری در صنعت پردازندههای گرافیکی موبایل بهوجود آمد و در شرایط امروز هم ضبط ویدیو و هم ادیت ویدیو میتواند با وضوح بالا در گوشی شما انجام شود.
در این مقاله جامع، ۱۲ برنامه از بهترین برنامههای ادیت فیلم برای یوتیوب با گوشی را به شما معرفی میکنیم و به نقد و بررسی هر کدام نیز میپردازیم.
فهرست مطالب
- ۱- کپ کات CapCut (اندروید و آیفون)؛ بهترین برنامه ادیت فیلم برای یوتیوب
- ۲- اینشات inshot (اندروید و آیفون)
- ۳- کاین مستر kinemaster (اندروید و آیفون)
- ۴- آیمووی iMovie (فقط آیفون)
- ۵- لوما فیوژن LumaFusion (اندروید و آیفون)
- ۶- ویدیو شو VideoShow (اندروید و آیفون) – سادهترین برنامه ادیت یوتیوب با گوشی
- ۷- وی ان VN (اندروید و آیفون)
- ۸- فیلمورا Filmora (اندروید و آیفون)
- ۹- پاور دایرکتور PowerDirector (اندروید و آیفون)
- ۱۰- ادوبی پریمیر راش Adobe premiere Rush (اندروید و آیفون)
- ۱۱- اسپلایس Splice (اندروید و آیفون)
- ۱۲- گوپرو کوییک GoPro Quik (اندروید و آیفون)
- بهترین برنامه ادیت فیلم برای یوتیوب چیست؟
- پیشنهاد پونیشا برای تولید کنندگان محتوا در یوتیوب
- فوت کوزهگری: برای ادیت ویدیو به نرمافزارهای موبایلی متکی نباشید
۱- کپ کات CapCut (اندروید و آیفون)؛ بهترین برنامه ادیت فیلم برای یوتیوب
برنامه CapCut یکی از بهترین ابزارهای ادیت فیلم برای یوتیوب با گوشی محسوب میشود و به تولیدکنندگان محتوا این امکان را میدهد تا ویدیوهای خود را با کیفیت بالا و با افکتها و ابزارهای مختلف ویرایش کنند.
نقاط مثبت:
۱. ظاهر کاربر پسند: رابط کاربری ساده و کاربر پسند CapCut به تولیدکنندگان محتوا کمک میکند تا به راحتی از ابزارها و ویژگیهای مختلف استفاده کنند و ویدیوهای خود را ویرایش کنند. این مورد برای مبتدیان میتواند یک مزیت مهم محسوب شود.
۲. انواع ابزارهای ویرایشی ویدیو: کپ کات ابزارهای ویرایشی از جمله قطعه بندی، اضافه کردن موسیقی، افکتها، ترنزیشنها و… را ارائه میدهد و کاربران با استفاده از آنها میتوانند ویدیوهای خلاقانه و جذاب ایجاد کنند.
۳. پشتیبانی از ویرایش ویدیوهای با کیفیت بالا: CapCut میتوانید ویدیوهای با کیفیت ۴K را نیز ادیت و خروجی بگیرید.
۴. بروزرسانیهای مداوم برنامه: توسعه دهندگان CapCut به طور منظم این برنامه را بروزرسانی میکنند که هم عملکرد برنامه را بهبود میدهد و هم ویژگیهای جدید به آن اضافه میشود.
نقاط منفی:
۱. محدودیت در نسخه رایگان برنامه: برخی از ابزارها و ویژگیهای پیشرفته ادیت فیلم در نسخه رایگان CapCut محدود شدهاند و نیاز به خرید نسخه ویژه دارند.
۲. نیاز به اتصال به اینترنت: CapCut برای استفاده از برخی از ویژگیها نیاز به اتصال اینترنت دارد که ممکن است برای برخی کاربران از آزاردهنده باشد.
۳. پشتیبانی نکردن از زبان فارسی : CapCut بهشکل مستقیم از زبان فارسی پشتیبانی نمیکند. برای همین لازم است زبان برنامه را عربی کنید تا بتوانید از متنها و فونتهای فارسی استفاده کنید.
در کل، CapCut یک برنامه قدرتمند برای ادیت فیلمهای یوتیوب است و ابزارها و ویژگیهای متنوعی را در اختیار تولیدکنندگان محتوا قرار میدهد.
لینک دانلود کپ کات:
لینک دانلود برای اندروید از گوگل پلی
لینک دانلود برای آیفون از اپ استور
۲- اینشات inshot (اندروید و آیفون)
اینشات یکی از برنامههای محبوب و شناخته شده در زمینه ادیت فیلم برای یوتیوب با موبایل است. اینشات رابط کاربری بسیار ساده و کاربرپسندی دارد، ازینجهت برای کاربران مبتدی یک انتخاب ایدهآل است.
البته ساده بودن آن بهمعنی پیشرفته نبودنش نیست. این برنامه قابلیتهای متنوعی از جمله اضافه کردن موزیک، متن، فیلتر، افکتهای ویدیویی و جلوههای ویژه دارد و تولیدکنندگان محتوای یوتیوب میتوانند با استفاده از آنها در مدت زمان کوتاهی ویدیو خود را ادیت کنند.
نقاط مثبت
۱. رابط کاربری بسیار آسان: اینشات رابط کاربری سادهای دارد و برای کاربرانی که نمیخواهند با ویژگیهای مختلف سردرگم شوند یک برنامه فوقالعاده است.
۲. ابزارهای متعدد ویرایشی: این برنامه ابزارهای متعددی برای ویرایش ویدیو از جمله برش، ادغام، افکتها و جلوههای ویژه، فیلترها، موسیقی پسزمینه و غیره دارد که برای ادیت ویدیوهای یوتیوب میتواند مفید باشد.
۳. پشتیبانی از فرمتهای مختلف: InShot از اکثر فرمتهای ویدیویی پرکاربرد مانند MP4, AVI, MOV و غیره پشتیبانی میکند.
۴. قابلیت افزودن متن و استیکر: در این برنامه میتوانید متن، استیکر و موارد مختلفی را به ویدیوهای خود اضافه کنید.
۵. پشتیبانی از فونتهای فارسی: خوشبختانه بدون هیچ مشکلی میتوانید از فونتهای مختلف فارسی در این برنامه استفاده کنید. البته این فونتها بهصورت پیشفرض در برنامه وجود ندارد و باید بهصورت دستی آن را اضافه کنید.
نقاط منفی:
۱. دسترسی نداشتن به قابلیتهای پیشرفته در نسخه رایگان: برخی از ویژگیهای پیشرفته اینشات در نسخه رایگان محدود شده است. این مسئله برای کاربران حرفهای که به دنبال قابلیتهای پیشرفتهتر هستند حائز اهمیت است.
۲. پایین بودن کیفیت خروجی: برخی از کاربران اینشات گفتهاند که کیفیت خروجی ویدیوهای ادیت شده با InShot کمتر از انتظارات آنها بوده است (این مسئله احتمالا در بروزرسانیهای بعدی برطرف خواهد شد).
InShot برای ادیت ویدیوهای یوتیوب به دلیل رابط کاربری ساده و امکانات متنوع آن، میتواند یک گزینه مناسب هم برای کاربران مبتدی و هم برای کاربران حرفهای در زمینه ادیت ویدیو باشد.
لینک دانلود اینشات:
لینک دانلود برای اندروید از گوگل پلی
لینک دانلود برای آیفون از اپ استور
۳- کاین مستر kinemaster (اندروید و آیفون)
به برنامه کاین مستر میتوان لقب بهترین برنامه ادیت فیلم برای یوتیوب را اعطا کرد. کاین مستر یک برنامه ادیت ویدیو برای یوتیوب با گوشی با امکانات فراوان است. برخی از افراد کاین مستر را نسخه موبایلی پریمیر میدانند چرا که هم از نظر ظاهری و هم از نظر کاربرد به ادوبی پریمیر شباهت دارد. برای همین ممکن است استفاده از آن برای کاربران مبتدی کمی مشکل باشد.
کاین مستر ابزارهایی مانند برش، ادغام، افکتها، انتقالها، موسیقی پسزمینه، متن و… را ارائه میدهد. از دیگر ویژگیهای این برنامه میتوان به پشتیبانی از لایههای متعدد و ویرایش فریم به فریم اشاره کرد که این برای برخی از ادیتورهای یوتیوب، یک ویژگی مهم است.
نقاط مثبت
۱. پشتیبانی از لایههای متعدد: این برنامه امکان استفاده از لایههای متعدد برای اضافه کردن انیمیشن، متن، یا افکتهای دیگر را روی یکدیگر در اختیار کاربر قرار میدهد.
۲. ابزارهای بسیار زیاد برای ادیت ویدیو: کاین مستر ابزارهای بسیار زیادی برای ویرایش ویدیو ارائه میدهد، از جمله برش، ادغام، افکتها، انتقالها، موسیقی پسزمینه، متن و… که امکان ویرایش حرفهای ویدیوها را فراهم میکند.
۳. قابلیت ویرایش فریم به فریم ویدیو: با قابلیت ویرایش فریم به فریم، کنترل بالایی برای ادیت ویدیو خواهید داشت.
نقاط منفی
۱. وجود تبلیغات و واترمارک در نسخه رایگان: در نسخه رایگان کاین مستر، تبلیغات درون برنامه وجود دارد که ممکن است برخی از کاربران آزار دهنده باشد. همچنین ویدیوها در نسخه رایگان دارای واترمارک هستند.
۲. نیاز به پردازنده قدرتمند گرافیکی: برای اجرای صحیح و روان کاین مستر، نیاز به موبایلی دارید که پردازنده قدرتمندی داشته باشد، درغیراینصورت ممکن است با لگ در برنامه مواجه شوید.
استفاده از نرمافزار کاین مستر را به کاربران حرفهای ادیت ویدیو پیشنهاد میکنیم. شاید کار کردن با این برنامه در ابتدا شما را سردرگم کند؛ اما هر چقدر که بیشتر با آن کار کنید، تسلط شما نیز بیشتر خواهد شد.
لینک دانلود کاین مستر:
لینک دانلود برای اندروید از گوگل پلی
لینک دانلود برای آیفون از اپ استور
۴- آیمووی iMovie (فقط آیفون)
آیمووی یک نرمافزار ادیت ویدیو برای سیستمعامل macOS و iOS است که توسط شرکت اپل توسعه یافته. این برنامه یک ابزار ادیت ویدیو با رابط کاربری ساده است و برای همین هم برای کاربران مبتدی و هم برای کاربران حرفهای مناسب است.
این برنامه دارای انواع افکتهای تصویری و صوتی از جمله: فیلترها، افکتهای ترنزیشن، افکتهای صوتی و متنی است و شما میتوانید با کشیدن و رها کردن ویدیو، عکس و صدا را به ویدیو خود اضافه کنید. همچنین میتوانید ویدیوها و عکسها را به ترتیب دلخواه خود قرار داده و با استفاده از انواع انتقالها و افکتهای مختلف، ویدیوهای جذابی ایجاد کنید.
نقاط قوت:
۱. رابط کاربری ساده: iMovie رابط کاربری ساده و کاربر پسند دارد. این رابط کاربری شبیه به دیگر برنامههای اپل بوده و برای کاربرانی که گوشی آیفون دارند مناسب است.
۲. پشتیبانی از ویدیوهای با وضوح بالا: این برنامه از قابلیت ویرایش ویدیوهای ۴K پشتیبانی میکند و عملا در ادیت ویدیوهای حجیم به مشکلی بر نمیخورید.
نقاط ضعف
۱. محدودیتهای ابزارهای ادیت: در مقایسه با سایر نرمافزارهای معرفی شده در این مقاله، آیمووی قابلیتهای پیشرفته کمتری نسبت به آنها دارد. برای ادیت ویدیوهایی با پیچیدگی زیاد، ممکن است این برنامه انتخاب مناسبی نباشد.
۲. کنترل کمتر بر صوت ویدیو: اگرچه آیمووی ابزارهای ویرایش صوت را ارائه میدهد؛ اما کنترل دقیق بر صداها و افکتهای صوتی نسبت به برنامههای دیگر ممکن است کمتر باشد.
با وجود نقاط ضعف آیمووی، همچنان یکی از بهترین انتخابها برای کاربرانی است که به دنبال یک ابزار ساده و قدرتمند برای ویرایش ویدیو هستند، بهخصوص برای افرادی که از دستگاههای اپل استفاده میکنند.
لینک دانلود آیمووی:
لینک دانلود برای آیفون از اپ استور
۵- لوما فیوژن LumaFusion (اندروید و آیفون)
لوما فیوژن یکی از برنامههای حرفهای در زمینه ادیت ویدیو برای یوتیوب است. این برنامه در ابتدا فقط برای آیفون و مک در دسترس بود اما بعد از یک مدت طولانی برای اندروید نیز عرضه شد و کاربران اندروید نیز امروز میتوانند از این برنامه ادیت ویدیو استفاده کنند.
در این برنامه میتوانید ۶ لایه ویدیو را بهصورت همزمان ادیت کنید. همچنین یکی از مزیتهای مهم این برنامه این است که میتوانید از کتابخوانههای صوتی و ویدیویی این برنامه برای ادیت ویدیوهای خود استفاده کنید.
نقاط مثبت
۱. قدرت و کارایی بالا: این برنامه ابزارهای قدرتمند و پیشرفتهای برای ادیت ویدیو دارد. این ابزارها شامل: ویرایش چند لایه، افکتها و فیلترها، ابزارهای تنظیم رنگ و نور، ویرایش صدا، و سایر امکانات پیشرفته است.
۲. پشتیبانی از فرمتهای مختلف: LumaFusion قادر به پشتیبانی از فرمتهای مختلف ویدیویی و صوتی است و به کاربران این امکان را میدهد تا با فرمتهای مختلف کار کنند و آنها را ویرایش کنند بدون اینکه نیاز به برنامهی دیگری برای تبدیل فرمت داشته باشند.
نقاط منفی
۱. قیمت نسبتاً بالا (حدودا ۳۰ دلار): این برنامه بهصورت رایگان در دسترس نیست و در مقایسه با سایر برنامههای ادیت ویدیو دیگر برای موبایل، قیمت LumaFusion نسبتا زیاد است.
۲. نیاز به دستگاه با پردازنده قدرتمند: برای استفاده بهینه از LumaFusion و ویرایش ویدیوهای باکیفیت بالا، نیاز به دستگاهی با سختافزار قوی خواهید داشت که این مسئله ممکن است برای برخی از کاربران به عنوان یک محدودیت محسوب شود.
۳. پیچیدگی رابط کاربری و سردرگمی کاربر: با وجود رابط کاربری نسبتا ساده، برخی از امکانات پیشرفته LumaFusion میتوانند برای کاربران مبتدی یا کسانی که بهتازگی وارد دنیای ادیت ویدیو شدهاند کمی پیچیده به نظر برسند.
با توجه به قابلیتها و ویژگیهای قدرتمندی که LumaFusion ارائه میدهد، این برنامه به عنوان یکی از بهترین انتخابها برای ادیت ویدیو برای یوتیوب با گوشی شناخته میشود.
لینک دانلود لوما فیوژن:
لینک دانلود برای اندروید از گوگل پلی
لینک دانلود برای آیفون از اپ استور
۶- ویدیو شو VideoShow (اندروید و آیفون) – سادهترین برنامه ادیت یوتیوب با گوشی
ویدیو شو بهترین گزینه برای افراد کم حوصله است! در میان تمامی برنامههای معرفی شده، این برنامه، سادهترین رابط کاربری ممکن را دارد. البته در ازای این ساده بودن، ممکن است امکانات پیشرفتهتر را از دست بدهیم. اما بیایید با یکدیگر صادق باشیم! خیلیوقتها برای ادیت ویدیو یوتیوب نیازی به گزینههای پیشرفته نداریم. ازاینجهت این برنامه میتواند سریعترین ابزار ممکن برای ادیت ویدیو برای یوتیوب با گوشی باشد.
نقاط قوت
۱. رابط کاربری بسیار بسیار ساده: VideoShow رابط کاربری بسیار ساده و کاربر پسندی دارد و ازینجهت کاربران مبتدی بههیچوجه در استفاده از این برنامه دچار مشکل نخواهند شد و خیلی زود به محیط آن و کاربردهایش مسلط میشوند.
۲. قابلیتهای ویرایشی متنوع: این برنامه همانند سایر برنامههای ادیت ویدیو از قابلیتهای متنوعی مانند افکتهای مختلف، فیلترها، موزیک، متن، و افکتهای صوتی پشتیبانی میکند.
نقاط ضعف:
۱. ابزارهای محدودتر برای ادیت ویدیو نسبت به سایر برنامهها: در مقایسه با برنامههای ویرایش ویدیو حرفهای، VideoShow قابلیتهای پیشرفته کمتری دارد. برای همین اگر ویدیوهای شما نیازمند ادیتهای حرفهای است، ممکن است این برنامه برای شما مناسب نباشد.
۲. تبلیغات و آبجکتهای اضافی: VideoShow در نسخه رایگان به شما تبلیغات نشان میدهد و در کنار آن قابلیتهای کم کاربردی دارد که ممکن است در فرآیند ادیت مزاحمتهایی ایجاد کند.
در کل، VideoShow یک گزینه مطلوب برای کاربرانی است که به دنبال یک ابزار ساده و قدرتمند برای ادیت ویدیو برای یوتیوب با گوشی هستند و آنچنان نیازی به قابلیتهای پیشرفته و حرفهای ندارند.
لینک دانلود ویدیو شو:
لینک دانلود برای اندروید از گوگل پلی
لینک دانلود برای آیفون از اپ استور
۷- وی ان VN (اندروید و آیفون)
وی ان نیز یکی از محبوبترین اپلیکیشنهای محبوب ادیت ویدیو برای یوتیوب با گوشی موبایل است. VN رابط کاربری منظمی دارد و با وجود پیشرفته بودن امکانات دچار سردرگمی نخواهید شد.
امکانات این نرم افزار برای ادیت ویدیو فراوان است و عملا محدودیتی نخواهید داشت. همهچیز به خلاقیت شما بستگی دارد! این نرمافزار همانند کاین مستر از قابلیت کروماکی (پرده سبز) پشتیبانی میکند و برای همین شما میتوانید به سادگی چند کلیک بکگراند ویدیو را تغییر دهید. از نکات مثبت این برنامه میتوان به قالبهای آماده ویدیو اشاره کرد که از طریق آنها میتوانید در زمان کوتاه یک ویدیو جذاب بسازید.
نقاط قوت
۱. رابط کاربری شستهرفته و تمیز: VN رابط کاربری نسبتا سادهای دارد و عملا کاربران مبتدی در استفاده از آن به مشکل نخواهند خورد. البته در ابتدا ممکن است کمی طول بکشد تا به آن عادت کنید.
۲. قابلیتهای ویرایش پیشرفته: این برنامه ابزارهای پیشرفتهای مانند افکت، فیلتر، انواع ترنزیشن، موزیک، متن، و افکتهای صوتی برای ادیت ویدیوها ارائه میدهد. قابلیتهای این برنامه زیاد است و همه چیز به خلاقیت شما بستگی دارد.
۳. قرار ندادن واترمارک در نسخه رایگان: بسیاری از برنامههای ادیت ویدیو با موبایل، روی ویدیو خروجی شما واترمارک قرار میدهند و شما برای برداشتن آن باید هزینه کنید اما خوشبختانه حتی در نسخه رایگان این برنامه نیز با این مسئله مواجه نخواهید شد.
۴. پشتیبانی از ویدیو با وضوح ۴K: این برنامه از ویدیوهای با وضوح ۴K و فریمهای بالا تا ۱۲۰ فریم در ثانیه پشتیبانی میکند.
نقاط ضعف
داشتن محدودیت در نسخه رایگان: برخی از قابلیتهای پیشرفته VN منحصرا در نسخه پولی آن وجود دارد و برای دسترسی به همهی امکانات آن باید نسخه حرفهای آن را تهیه کند.
لینک دانلود وی ان:
لینک دانلود برای اندروید از گوگل پلی
لینک دانلود برای آیفون از اپ استور
۸- فیلمورا Filmora (اندروید و آیفون)
فیلمورا میتواند یک رقابت جانانه با سایر برنامههای معرفی شده در این مقاله داشته باشد. فیلمورا قابلیتهای متعددی برای ادیت ویدیو در اختیار تولیدکنندگان محتوا قرار میدهد. این برنامه در ابتدا فقط برای سیستم عامل مک در دسترس بود و با توجه به استقبال بینظیر از این برنامه، نسخه اندروید آن نیز عرضه شده است. در نسخه موبایلی میتوانیم از قابلیتهای هوش مصنوعی برای ادیت ویدیو نیز استفاده کنیم.
نقاط قوت
۱. قابلیتهای هوش مصنوعی برای ادیت ویدیو: قابلیتهایی نظیر تبدیل متن به ویدیو، تبدیل متن به صدا، قرار دادن صدا با هوش مصنوعی و…
۲. استیکرها و فیلترهای مختلف: طبق گفته سازنده برنامه به بیش از ۵۰۰۰ استیکر و فیلترهای متعدد برای استفاده از در ادیت ویدیو در اختیار خواهید داشت.
نقاط منفی
۱. محدودیت در نسخه رایگان: نسخه رایگان Filmora محدودیتهایی در ادیت ویدیو دارد و برای دسترسی به تمامی قابلیتها باید نسخه حرفهای این برنامه را تهیه کنید. همچنین در نسخه رایگان ویدیوها دارای واترمارک خواهند بود.
۲. نیاز داشتن به پردازنده قدرتمند: استفاده طولانی از این برنامه و بهخصوص استفاده از قابلیتهای حرفهای آن، حجم زیادی از منابع رم و پردازنده موبایل را درگیر میکند و ممکن باتری موبایل شما زودتر خالی شود. برای همین پیشنهاد میشود این برنامه را صرفا روی گوشیهای رده بالا اجرا کنید.
با این حال، با توجه به ابزارهای پیشرفته این برنامه، Filmora همچنان یکی از بهترین گزینهها برای ادیت ویدیو برای یوتیوب با گوشی محسوب میشود.
لینک دانلود فیلمورا:
لینک دانلود برای اندروید از گوگل پلی
لینک دانلود برای آیفون از اپ استور
۹- پاور دایرکتور PowerDirector (اندروید و آیفون)
اگر به دنبال افکتهای متعدد برای استفاده از ادیت ویدیو هستید بلاشک اپ پاور دایرکتور بهترین انتخاب برای شماست. این برنامه همانند سایر برنامهها امکانات زیادی برای ادیت ویدیو برای یوتیوب در اختیار شما قرار میدهد. در آپدیتهای اخیر این برنامه، قابلیتهای هوش مصنوعی نیز به آن اضافه شده است که میتوانید با استفاده از آنها ویدیوهای جذابی تولید کنید.
نقاط مثبت
افکتها و فیلترهای فراوان: این برنامه دارای افکتهای بسیاری است که برخی از آنها بهصورت پیشفرض در برنامه وجود دارد و سایر آنها بهصورت دانلودی قابل استفاده است.
قابلیتهای پیشرفته برای ادیت ویدیو: پاور دایرکتور از قابلیتهای پیشرفتهای مانند پرده سبز (کروماکی)، motion tracking، قابلیتهای هوش مصنوعی و ویرایش چند دوربینه پشتیبانی میکند.
نقاط منفی
۱. محدودیت شدن ویژگیهای پیشرفته در نسخه رایگان: طبق گفتهها، بسیاری از قابلیتهای پیشرفته این برنامه صرفا در نسخه پولی این برنامه وجود دارد و برای دسترسی به تمامی امکانات باید آن را خریداری کنید.
۲. تبلیغات و لوگوی واترمارک: در نسخه رایگان، ویدیوهای خروجی گرفته شده، دارای واترمارک خواهند بود و همچنین در محیط نرمافزاری ممکن است تبلیغات به شما نمایش داده شود.
لینک دانلود پاور دایرکتور:
لینک دانلود برای اندروید از گوگل پلی
لینک دانلود برای آیفون از اپ استور
۱۰- ادوبی پریمیر راش Adobe premiere Rush (اندروید و آیفون)
نرمافزارهای شرکت ادوبی یک مجموعه شناخته شده برای همهی تولیدکنندگان محتواست که معروفترین نرمافزار آن برای ادیت ویدیو، ادوبی پریمیر است که صرفا برای کامپیوتر توسعه یافته بود. ادوبی در سال ۲۰۲۱ یک نرمافزار با نام ادوبی پریمیر راش برای ادیت ویدیو با موبایل عرضه کرد تا بتواند نمایند پریمیر در موبایل باشد.
این اپ را میتوان یک ابزار پیشرفته برای ادیت فیلم در گوشی دانست و یکی از مهمترین مزیتهای آن این است که میتوانید با استفاده از چندین تایم لاین، چند ویدیو را بهصورت همزمان ویرایش کنید.
نقاط مثبت
۱. رابط کاربری آسان با وجود قابلیتهای پیشرفته: این برنامه رابط کاربری مناسبی دارد و در استفاده از قابلیتهای پیشرفته آن سردرگم نخواهید شد.
۲. قابلیتهای پیشرفته برای ادیت ویدیو: ادوبی پریمیر راش قابلیتهای حرفهای مهمی دارد، برای مثال: اصلاح حرفهای رنگ و نور، امکان ادیت چند ویدیو بهصورت همزمان و…
۳. کتابخانهای بزرگ از موسیقیهای مختلف و تمپلیتهای آماده: بهگفته سازنده، این برنامه بیش از ۱۰۰۰ قالب آماده، موسیقیهای بدون کپیرایت و ترنزیشنهای مختلف در دسترس شما قرار میدهد.
نقاط منفی
۱. وجود کرش و باگ در نرمافزار: کاربران زیادی گزارش دادهاند که هنگام استفاده از این برنامه با باگهای فراوان مواجه شدهاند.
۲. محدودیت شدن ویژگیهای پیشرفته در نسخه رایگان: برخی از قابلیتهای پیشرفته این برنامه در نسخه رایگان محدود شده است و برای دسترسی به آنها باید نسخه حرفهای برنامه را تهیه کنید.
لینک دانلود ادوبی پریمیر راش:
لینک دانلود برای اندروید از گوگل پلی
لینک دانلود برای آیفون از اپ استور
۱۱- اسپلایس Splice (اندروید و آیفون)
اپ Splice از جمله برنامههای ادیت ویدیو با رویکرد سادگی است؛ اما همانطور که میدانید در ازای ساده بودن باید قید قابلیتهای پیشرفتهتر را بزنید. این برنامه برای کسانی مناسب است که نمیخواهند زمان زیادی برای ادیت ویدیو صرف کنند و در بین قابلیتهای پیشرفته سردرگم شوند.
نقاط مثبت
۱. رابط کاربری ساده: Splice یک رابط کاربری بسیار ساده و کاربر پسند دارد و کاربران تازهکار نیز میتوانند در زمان کوتاهی به محیط آن مسلط شوند.
۲. دسترسی به کتابخانه موسیقی: در این برنامه به یک کتابخانه موسیقی با ژانرهای متفاوت دسترسی خواهید داشت که با آنها میتوانید ویدیوی خودتان را جذابتر کنید.
نقاط منفی
امکانات پیشرفته محدود: رویکرد این برنامه بر پایه سادگی است و طبیعتا نباید انتظار گزینههای ادیت پیشرفته داشته باشید.
لینک دانلود Splice:
لینک دانلود برای اندروید از گوگل پلی
لینک دانلود برای آیفون از اپ استور
۱۲- گوپرو کوییک GoPro Quik (اندروید و آیفون)
اپ گوپرو کویک همانطور که از نامش پیداست برای دوربینهای گوپرو بهینه شده است و برای اینفلوئنسرهایی که ولاگری میکنند مناسب است. این برنامه قابلیتهای جالبی برای ادیت ویدیوهایی که در حال حرکت هستند (مانند موتور سواری) در اختیار شما قرار میدهد.
نقاط مثبت
۱. قابلیت همگامسازی با دوربینهای GoPro: یکی از مزایای بزرگ GoPro Quik این است که به طور مستقیم با دوربینهای GoPro همگامسازی میشود و برای همین بهراحتی میتوانید ویدیوهای خود را به برنامه انتقال داده و ادیت کنید.
۲. قابلیت ادیت سریع و آسان: این برنامه رابط کاربری سادهای دارد و میتواند فرایند ادیت ویدیو برای یوتیوب را بهراحتی برای شما انجام دهد.
نقاط منفی
۱. تنوع کم قالبهای آماده: اپ GoPro Quik قالبها و تمپلیتهای کمی برای ادیت ویدیو در اختیار شما قرار میدهد.
۲. محدودیت در امکانات نسخه رایگان: نسخه رایگان این برنامه دارای محدودیت است و برای دسترسی به امکانات پیشرفته ادیت فیلم باید نسخه حرفهای آن را تهیه کنید.
لینک دانلود گوپرو کوییک:
لینک دانلود برای اندروید از گوگل پلی
لینک دانلود برای آیفون از اپ استور
بهترین برنامه ادیت فیلم برای یوتیوب چیست؟
ما ۱۲ برنامه شناخته شده و مطرح در زمینه ادیت فیلم با موبایل را به شما معرفی کردیم. احتمالا سوالی که در ذهن شماست این است که از بین تمامی برنامههای معرفی شده، کدام بهتر است؟ و باید شما کدام را برای ادیت ویدیوهای خود انتخاب کنید؟
در جواب به این سوال باید بگوییم که ما نمیتوانیم برای همه یک نسخه بپیچیم و به همه یک اپ معرفی کنیم چرا که شرایط افراد با یکدیگر یکسان نیست.
برخی از افراد نمیخواهند در میان ویژگیهای پیشرفته سردرگم شوند و به دنبال سادهترین رابط کاربری ممکن هستند (مانند برنامه VideoShow) و از آن طرف افرادی هستند که میخواهند پیشرفتهترین و پیچیدهترین قابلیتهای ادیت ویدیو را در اختیار داشته باشند بنابراین انتخاب بهترین برنامه به شما بستگی دارد.
پیشنهاد ما به شما این است: همهی ۱۲ برنامه معرفی شده در این مقاله را نصب کنید و سعی یک ویدیو مشخص را با تمامی برنامهها ادیت کنید. سپس بررسی کنید از کدام برنامه خروجی بهتری گرفتید؟ با رابط کاربری کدام برنامه راحتتر بودید؟ امکانات کدام برنامه بیشتر به کارتان آمد؟ شاید در نهایت تصمیم بگیرید صرفا ۲ اپ را برای ادیت ویدیوهای خود انتخاب کنید. اینگونه جای هیچ شک و شبههای برای شما باقی نمیماند.
پیشنهاد پونیشا برای تولید کنندگان محتوا در یوتیوب
پیشنهاد ۱: اگر ویدیوهای زیادی دارید و زمان کافی برای ادیت کردن آنها ندارید
اگر شما فردی هستید که برای شبکههای اجتماعی مختلف نظیر اینستاگرام و یوتیوب تولید محتوا میکنید احتمالا با مشکل کمبود وقت مواجه هستید. در اینصورت پیشنهاد میکنیم با استخدام تدوینگر در وقت و انرژی خود صرفهجویی کنید و صرفا روی ضبط محتوای جذاب متمرکز شوید.
پیشنهاد ۲: اگر صرفا یک کانال یوتیوب دارید و میخواهید سابهای بیشتری جذب کنید
تدوین ویدیوهای یوتیوب، ریزهکاریهای فراوانی دارد. یک ادیتور متخصص یوتیوب بهخوبی میتواند متناسب با علایق مخاطبان شما، ادیت ویدیوهایتان را انجام دهد و همین مسئله باعث پیشرفت کانال یوتیوب شما میشود. با استخدام ادیتور یوتیوب میتوانید سطح ادیت ویدیوهایتان را چند پله ارتقا دهید.
پیشنهاد ۳: اگر به دنبال کسب درآمد از طریق ادیت ویدیوهای یوتیوب دیگران هستید
سایت فریلنسری پونیشا این فرصت را در اختیار شما قرار داده تا بتوانید با ادیت ویدیوهای دیگران برای خودتان کسب درآمد کنید. کافیست در سایت ثبت نام کنید و به کارفرماها، پیشنهادهای جذاب ارائه کنید. البته در ابتدا پیشنهاد میکنیم برای خودتان چندین نمونه کار جذاب ادیت ویدیو بسازید و سپس برای گرفتن پروژه اقدام کنید.
فوت کوزهگری: برای ادیت ویدیو به نرمافزارهای موبایلی متکی نباشید
اگرچه برنامههای پیشرفته زیادی برای ادیت ویدیو با موبایل وجود دارد اما هیچ کدام آنها نمیتوانند جایگزین نرمافزاری مانند ادوبی پریمیر شوند. متکی بودن به اپهای موبایلی، مانع رشد و خلاقیت شما در زمینه ادیت ویدیو میشود. بهترین حالت این است که بتوانید هم در موبایل ادیتهای جذاب انجام دهید و هم با برنامههای کامپیوتری ویدیوهای جذاب تولید کنید. این مورد برای آینده شغلی شما نیز مفید است.
کلام آخر
برای ادیت ویدیو برای یوتیوب با گوشی، نرمافزارهای زیادی وجود دارند، اینکه کدام برای شما بهتر است، بستگی به شما دارد. همانطور که پیشنهاد کردیم سعی کنید در مدت یک الی دو هفته با همهی برنامهها معرفی شده کار کنید تا بهترین گزینه را پیدا کنید. همچنین اگر وقت کافی برای ادیت ویدیوهای خودتان ندارید یا اینکه میخواهید سطح ویدیوهایتان را چندین پله ارتقا دهید پیشنهاد میکنیم از برترین ادیتورهای فریلنسر پونیشا استفاده کنید.