Desktop Image
skip to Main Content
معرفی نرم افزار ادوبی پریمیر (Premiere) برای ویرایش فیلم

معرفی نرم افزار ادوبی پریمیر (Premiere) برای ویرایش فیلم

در دنیای امروزی، محتوای ویدئویی بیش از هر زمان دیگری پر طرفدار شده است و میزان اشتراک‌گذاری ویدیو‌ها در مقایسه با سایر انواع محتوا بسیار بیشتر است. به همین دلیل نرم‌افزار‌های بسیار زیادی برای تدوین ویدیو به وجود آمده‌اند. یکی از این نرم‌افزارها پریمیر است. پریمیر یک نرم‌افزار ویرایش ویدیو به حساب می‌آید و محصول شرکت ادوبی است.

این نرم‌افزار به کاربران اجازه می‌دهد تا ویدیوها را به صورت حرفه‌ای ایجاد یا ویرایش کنند. در نگاه اول، استفاده از پریمیر کمی دشوار به نظر می‌رسد اما مانند سایر محصولات ادوبی یادگیری آن بسیار آسان است و منابع آموزشی بسیار زیادی برای نحوه استفاده از آن در اینترنت وجود دارد.

افراد می‌توانند با استفاده از این برنامه یک فیلم ساده را به ویدیویی خیره‌کننده تبدیل کنند. با استفاده از این نرم‌افزار شما می‌توانید بر روی ویدئو‌های خود صداگذاری کرده و از افکت‌های مختلف در آن استفاده کنید. در ادامه این مقاله به شما خواهیم گفت که پریمیر چیست، چه ویژگی‌هایی دارد و چگونه می‌توان از آن برای ویرایش ویدیو‌ها استفاده کرد. همچنین بررسی می‌کنیم که این نرم‌افزار چه تفاوت‌هایی با سایر نرم‌افزار های مشابه مانند افتر افکت و غیره دارد تا اگر می‌خواهید پروژه ادیت ویدیو خود را برون سپاری کنید، بتوانید بهترین نرم‌افزارها را انتخاب کنید.

نرم افزار پریمیر چیست؟

معرفی نرم افزار پریمیر

همانطور که در ابتدا نیز گفته شد، نرم‌افزار ادوبی پریمیر (Adobe Premiere) با ارائه دادن انواع ابزارها به شما کمک می‌کند تا ویدئو‌های خود را ویرایش کرده و آن‌ها را تغییر دهید. در این نرم‌افزار شما می‌توانید محتوای ویدئویی خود را به قسمت‌های مختلف تقسیم کنید، فیلترها، افکت‌ها و … را به آن اضافه کرده و فریم‌ها را اصلاح کنید. یکی از مزایای نرم‌افزار پریمیر این است که فیلم اصلی تغییر پیدا نمی‌کند و همیشه یک نسخه بک آپ برای شما وجود خواهد داشت. بنابراین دیگر نگران از دست دادن فایل اصلی خود نخواهید بود.

از نرم افزار پریمیر برای تولید چه محتوایی استفاده می شود؟  

در سراسر جهان افراد مبتدی و همچنین متخصصان بسیار زیادی از نرم افزار پریمیر برای تولید انواع محتوای ویدیویی استفاده می‌کنند. برخی از رایج‌ترین انواع محتوا عبارتند از:

  • فیلم‌های کوتاه
  • مستند‌ها
  • محتوای ویدئویی برای رسانه‌های اجتماعی
  • موزیک ویدیوها
  • تولید تیزر تبلیغاتی
  • ویدیوهای یوتیوب و آموزش‌های آنلاین

یادگیری این نرم‌افزار در مدت کوتاه امکان‌پذیر است و همین موضوع آن را به یکی از ابزار‌های محبوب برای افراد مبتدی تبدیل کرده است.

پریمیر چه ویژگی ها و امکاناتی را ارائه می دهد؟

این نرم‌افزار ویرایش ویدیو ویژگی‌ و ابزارهای مختلفی را برای تدوین فیلم به کاربران خود ارائه می‌دهد. در اینجا چند نمونه از این ویژگی‌ها آورده شده‌اند:

رابط کاربری ساده

این نرم‌افزار رابط کاربری ساده‌ای را ارائه می‌دهد که بهره‌وری و کارایی را افزایش داده و یادگیری آن را راحت می‌کند.

امکان ویرایش همزمان ویدئوها

این ویژگی برای افرادی مناسب است که به طور همزمان چندین پروژه را انجام می‌دهند. شما می‌توانید فایل‌های موردنیاز خود را به طور همزمان در این برنامه اجرا کرده و ادیت‌های لازم را انجام دهید. این ویژگی باعث صرفه‌جویی در زمان شده و بهره‌وری را بهبود می‌بخشد.

جلوه‌های ویدیویی

این مورد به شما امکان می‌دهد طیف گسترده‌ای از افکت‌ها را به ویدیوی خود اضافه کرده و محتوای ویدئویی خود را تا حد ممکن پیشرفته‌تر کنید. شما می‌توانید رنگ‌ها، افکت‌ها، کنتراست، روشنایی و… را به طور کامل تغییر داده و به ویدئو خود متن و گرافیک اضافه کنید.

ویرایش صدا

عملکرد Audio Mixer به شما امکان می‌دهد که در طول ویدئو آهنگ‌های جدیدی را به آن اضافه کنید. اگر به Adobe Audition دسترسی دارید، حتی می‌توانید به قابلیت‎های بیشتری نیز دسترسی داشته باشید.

مقایسه پریمیر با افترافکت: کدامیک بهتر است؟

مقایسه پریمیر با افترافکت

پریمیر و افتر افکت هر دو از محصولات شرکت ادوبی و دو اپلیکیشن پرکاربرد در صنعت تولید ویدئو و فیلم هستند. هر یک از آن‌ها امکانات مختلفی را ارائه می‌دهند و برای ویرایش جلوه‌های بصری و گرافیکی پیشرفته استفاده می‌شوند. افراد معمولاً از این دو نرم‌افزار به صورت ترکیبی استفاده می‌کنند. ویدئوها را می‌توانید در پریمیر ویرایش کرده و سپس به‌طور یکپارچه آن ‌را به افتر افکت منتقل کنید. در افتر افکت نیز می‌توانید افکت‌های حرفه‌ای‌تری را به ویدیوی خود اضافه کنید. علی‌رغم تمامی شباهت‌ها، این دو نرم‌افزار تفاوت‌هایی نیز با یکدیگر دارند. در ادامه می‌خواهیم این ابزارها را از جهات مختلف با یکدیگر مقایسه کنیم تا اگر قصد انجام پروژه تدوین ویدیو را دارید، بتوانید بهترین گزینه را برای خود انتخاب کنید:

سهولت استفاده

پنل پریمیر کمی کاربرپسندتر و کاربردی‌تر از افترافکت بوده و به همین دلیل است که استفاده از آن برای افراد راحت‌تر است.

امکانات مختلف مانند افکت‌ها

در حالت کلی اغلب افکت‌های کاربردی افتر افکت را می توان در پریمیر نیز یافت اما بدون شک آن‌ها به اندازه‌ی افکت‌های افتر افکت حرفه‌ای و پیشرفته نیستند.

جلوه های بصری پیشرفته

افتر افکت با داشتن ابزارهایی مانند  Keylight و Rotoscoping این امکان را به شما می‌دهد تا ویدئو‌هایی با حرکات سه بعدی ایجاد کنید، در حالی که در پریمیر چنین چیزی امکان پذیر نیست.

انیمیشن ها

ایجاد انیمیشن‌های پیشرفته با افتر افکت امکان پذیر است نه با پریمیر. اما انیمیشن‌های ساده‌تر مانند موشن گرافیک را می‌توان در پریمیر نیز ایجاد کرد. در مقاله موشن گرافیک چیست بیشتر به این موضوع پرداخته‌ایم.

در نهایت می‌توان به این نتیجه رسید که افتر افکت ویژگی‌ها و امکانات پیشرفته‌تری را در اختیار شما قرار می‌دهد و برای افراد حرفه‌ای مناسب‌تر است. اما افراد مبتدی بهتر است از پریمیر برای ویرایش ویدئو‌های خود استفاده کنند زیرا این نرم افزار تمامی ابزار‌های کاربردی را برای شروع کار در اختیار شما قرار می‌دهد.  

Premiere Pro با Premiere Elements چه تفاوت هایی دارد؟

Premiere Pro با Premiere Elements چه تفاوت هایی دارد؟

همانطور که در بخش‌های قبل اشاره شد پریمیر پرو یک نرم‌افزار تدوین فیلم استاندارد برای افراد حرفه‌ای و مبتدی است. اگر به دنبال ویرایش یک فیلم کوتاه، ساخت موشن گرافیک و … هستید، این برنامه برای شما بسیار مناسب است. علاوه بر آن نرم افزار پریمیر المنتس نیز وجود دارد که نسخه ساده شده پریمیر پرو است. این نرم‌افزار به گونه‌ای طراحی شده که کاربر‌پسند باشد و برای افراد مبتدی انتخاب خوبی است. در ادامه این دو ابزار را بر اساس معیارهای مختلف مقایسه خواهیم کرد:

رابط کاربری

رابط کاربری Premiere Pro بسیار پیشرفته‌تر از Premiere Elements است و شما می‌توانید با استفاده از آن ویدئوهای حرفه‌ای‌تری تولید و ویرایش کنید.

جلوه های ویژه

Premiere Pro افکت‌های ویژه‌ای را به کاربران ارائه می‌دهد و این افکت‌های استاندارد برای ویرایشگرهای حرفه‌ای کاربردی هستند. این در حالی است که Premiere Elements دارای افکت‌ها و جلوه‌های بصری بسیار خوبی برای مبتدیان است، اما تعداد آن‌ها بسیار محدود هستند.

سهولت استفاده

Premiere Elements برای مبتدیان طراحی شده است و به آن‌ها این امکان را می‌دهد که محتوای ویدئویی خود را به سادگی در آن قرار داده و ویرایش کنند. پنل این نرم‌افزار بسیار کاربردی و در عین ساده است و سهولت استفاده از آن بیشتر از پریمیر پرو است.

عناصر گرافیکی

Premiere Pro دسترسی کامل به گزینه‌های قابل تنظیم را ارائه می‌دهد که در آن می‌توانید فونت ها، سایه‌ها، رنگ‌ها، انیمیشن مربوط به متن‌ها و عناصر گرافیکی را به راحتی تنظیم کنید. عناصر گرافیکی برای تولید محتوای ویدئویی به خصوص تولید تیزرهای تبلیغاتی بسیار اهمیت دارند و پریمیر پرو تمامی موارد موردنیاز را به شما ارائه می‌دهد.

تصحیح رنگ

المنتس همانند پریمیر پرو امکانات مختلفی را برای تصحیح رنگ‌های ویدئو ارائه می‌دهد و با استفاده از آن‌ها می‌توان نور و موارد دیگر را تغییر داد.  

امکانات صداگذاری

پریمیر پرو در مقایسه با Premiere Elements از ویژگی‌ها و جلوه‌های صوتی بسیار بیشتری برخوردار است.

با در نظر گرفتن تمامی موارد گفته شده Premiere Pro در مقایسه با Premiere Elements دارای مجموعه‌ای قدرتمند از ویژگی‌ها و قابلیت‌های مختلف است. پریمیر المنتس یک نسخه ساده از پریمیر پرو است و ویژگی‌ها و عملکردهای محدودتری را ارائه می‌دهد. بنابراین برای افراد مبتدی انتخاب بسیار مناسبی است.

برای استفاده از پریمیر به چه سیستمی نیاز است؟

برای اینکه بفهمید آیا کامپیوتر شما می‌تواند Adobe Premiere Pro را اجرا کند و یا خیر، ابتدا باید تمامی مولفه‌های زیر را در سیستم خود بررسی کرده و سیستم خود را با آن‌ها مطابقت دهید:

  • پردازنده ۶۴ بیتی چند هسته‌ای
  • ویندوز ۱۰
  • ۸ گیگابایت رم
  • ۸ گیگابایت فضای هارد دیسک (فضای خالی اضافی در هنگام نصب مورد نیاز است).

اگر سیستم شما از تمامی موارد گفته شده پشتیبانی کند، شما می‌توانید به راحتی و بدون وجود هیچ‌گونه مشکلی از پریمیر استفاده کنید.

جمع بندی

نرم‌افزار پریمیر یکی از ابزار‌های حرفه‌ای برای تدوین فیلم است که با ارائه تمامی امکانات موردنیاز برای ساخت ویدئو، انتخابی بسیار مناسب برای افراد تازه‌کار و حرفه‌ای به شمار می‌رود. با درک اصول اولیه این نرم افزار، می‌توانید خیلی سریع ویدئو‌های خود را ویرایش کنید. این نرم‌افزار در مقایسه با افترافکت بسیار ساده‌تر است و برای شروع کار یادگیری آن ساده‌تر است. بنابراین اگر می‌خواهید وارد حرفه‌ی ویرایش فیلم شوید، پیشنهاد می‌کنیم ابتدا نحوه استفاده از پریمیر را فرا بگیرید و سپس در صورت نیاز نرم‎افزار های پیشرفته‌تر را امتحان کنید. همچنین می‌توانید با ثبت پروژه پریمیر خود در پونیشا، از مهارت فریلنسرهای باتجربه پونیشا استفاده کرده و پروژه‌هایی با بالاترین کیفیت را دریافت کنید.

۴/۵ - (۱ امتیاز)
دیدگاه‌ها

دیدگاه شما چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

© تمام حقوق برای پونیشا محفوظ است.

Back To Top

This will close in 0 seconds