نکات کلیدی: • طراحی سایت با CMS مناسب (Joomla ، …) • عدم وابستگی به کدنویسیهای پیچیده و جزیرهای • مطلوب، حداکثر استفاده از ماژول های آماده موجود و کمترین میزان کدنویسی است. • فرایند طراحی سایت (ماژول های مورد استفاده، کدها* و ...) باید به صورت مستند به کارفرما تحویل شوند.
- کد ها باید به صورت استاندارد حاوی کامنت و توضیحات شفاف باشند.
تعریف کلی: پلتفرم مومنتوم یک سامانه مشاوره و اجرای پروژههای توسعه کسبوکار است که به شرکتهای کوچک و متوسط خدمات ارائه میدهد. این وبسایت باید یک محیط کاربرپسند و روان باشد که کاربران بتوانند درخواستهای خود را بهراحتی ثبت کنند، جلسات مشاوره را هماهنگ نمایند و همچنین ،با سطوح دسترسی متفاوت، روند پروژهها را پیگیری کنند. هدف این است که تمامی فرآیندها چابک، قابل تغییر و مقیاسپذیر باشند. خدمات مومنتوم شامل «برگزاری جلسات مشاوره آنلاین و حضوری»، «برگزاری دوره های آموزشی آنلاین و حضوری»، «خدمات منتورینگ» و «اجرای پروژه های توسعه کسب و کار» در حوزه های کوناگون از جمله موارد زیر خواهد بود: • توسعه محصول • توسعه بازار • توسعه مالی • توسعه دانشبنیان • ... سایت مومنتوم دارای صفحاتی شامل (و نه محدود به) معرفی خدمات، درباره ما، سوابق و پروژه های انجام شده، معرفی مشاوران، پیگیری درخواست و همچنین تالار گفتگو خواهد بود.
فرایند عمومی ثبت درخواست در زیر آمده است. مطلوب این است که طراح سایت امکان ایجاد تغییرات در فرایندها در آینده را لحاظ کند.
فرآیند کاری پلتفرم مومنتوم- ثبت درخواست توسط متقاضی 1.1. ورود متقاضی به پلتفرم و ارائه درخواست (متقاضی در این مرحله نباید نیاز به ثبت نام در سایت داشته باشد و در صورت تمایل به ثبت درخواست باید با حداقل اطلاعات ثبت درخواست کند) 1.2. انتخاب نوع درخواست (مشاوره یا اجرای پروژه) 1.3. دریافت تأییدیه ثبت درخواست و اطلاع رسانی به مدیر سایت
- تخصیص کد و ذخیره اطلاعات درخواست 2.1. تخصیص کد یکتا به درخواست 2.2. ذخیره اطلاعات در دیتابیس مطلوب این است که امکان تغییر و تنظیم ستون ها و تعریف query های مختلف در database توسط مدیر سایت وجود داشته باشد. Database باید منعطف باشد چرا که احتمال تغییر نیازها در جریان کار وجود دارد.
- برنامهریزی جلسه اولیه 3.1. بررسی درخواست و تخصیص مشاور مرتبط 3.2. انتخاب زمان جلسه از تقویم مطلوب است که مشاوران امکان به اشتراک گذاشتن تقویم کاری خود را داشته باشند تا تغییرات زمان های قابل انتخاب مشاوران و مومنتوم به صورت برخط قابل پایش باشد. انتخاب زمان جلسات توسط متقاضی، بر اساس وقت آزاد مشاور و در بازه های زمانی مشخص شده در تقویم مومنتوم و توسط مدیرسایت یا متقاضی انجام می شود. (این فرایند مشابه اتفاقی که در Google Calendar می افتد. از طرفی، با توجه به این که بیشتر جلسات آنلاین در Google Meet برگزار می شوند، هماهنگ سازی تقویم و سیستم وقت دهی با Google Calendar و هماهنگ سازی با APIهای Google می تواند یک راهکار باشد. با این حال پیشنهادات متفاوت طراح سایت قابل بررسی خواهد بود.) 3.3. ارسال اطلاعات جلسه حاوی لینک جلسه، مشخصات مشاور و متقاضی و راهنمای تکمیل اطلاعات برای متقاضی و مشاور • میزبان جلسه مومنتوم خواهد بود. با این حساب حداقل 3 نفر در هر جلسه حضور خواهند داشت و اطلاعات جلسه باید با query های مناسب از database استخراج و برای 3 نفر یا بیشتر ارسال شود. • مطلوب است طراح سایت برای اطمینان از ارسال دعوتنامه جلسه راهکاری پیشنهاد دهد. در حال حاضر، برای اطمینان از ارسال پیام و پایش دریافت و خوانده شدن پیام از WhatsApp استفاده می کنیم.
- برگزاری جلسه مشاوره یا هماهنگی پروژه 4.1. برگزاری جلسه آنلاین (جلسه مشاوره یا جلسه هماهنگی پروژه) در بستر Google Meet 4.2. تبدیل گفتار به متن و تولید پیشنویس گزارش جلسه (در حال حاضر، ریز جلسات آنلاین با استفاده از افزونه های تبدیل گفتار به متن رایگان Google Meet ثبت می شوند. مطلوب است که این فرایند حتی الامکان به صورت خودکار انجام شود و فایل صورتجلسه یا لینک آن به Database پیوست شود.)
- پیگیری و اقدامات بعد از جلسه 5.1. ثبت صورتجلسه (در مورد جلسات هماهنگی پروژه و بعضی از جلسات مشاوره ممکن است نیاز به ارسال صورتجلسه به متقاضی و اخذ تأیید مجازی یا امضای حاضرین نیز باشد) 5.2. ارسال فرم «میزان رضایت» و ثبت بازخورد در دیتابیس (مختص جلسات مشاوره) 5.3. ثبت تسکهای موردنیاز (در صورت لزوم) 5.4. برنامهریزی جلسات پیگیری در صورت نیاز






