پونیشا
پونیشا
انجام شده
طراحی شلف و پایه میز برای برش لیزر فلز
مهندسی و معماری
3,500,000 تومان

من حدود ۵۰طرح دارم که شلف های دیواری فلزی (ورق آهنی ) و پایه های میز هستن که بعد از طراحی به صورت گسترده با دستگاه لیزر برش میخورن و بعد از اون خم کاری میشه . میخوام این طرح ها رو کسی درست کنه و یک هزینه ای برای هر طرح بذاره و همه را انجام دهد. اتوکد و سالید و می‌تونه استفاده کنه و ترجیه من اتوکد است .نمونه ای از طرح ها و گذاشتم و می‌بینید که خیلی ساده هستن.


فریلنسرهایی که در این پروژه پیشنهاد ارسال کرده‌اند
زمان تحویل: 2 روز
ارسال پیشنهاد در: 19 روز و 20 ساعت پیش
زمان تحویل: 3 روز
ارسال پیشنهاد در: 19 روز و 2 ساعت پیش
زمان تحویل: 5 روز
ارسال پیشنهاد در: 14 روز و 17 ساعت پیش
زمان تحویل: 12 روز
ارسال پیشنهاد در: 17 روز و 1 ساعت پیش
زمان تحویل: 10 روز
ارسال پیشنهاد در: 16 روز و 3 ساعت پیش
زمان تحویل: 7 روز
ارسال پیشنهاد در: 12 روز و 22 ساعت پیش
زمان تحویل: 5 روز
ارسال پیشنهاد در: 9 روز و 16 ساعت پیش
زمان تحویل: 2 روز
ارسال پیشنهاد در: 6 روز و 4 ساعت پیش
زمان تحویل: 9 روز
ارسال پیشنهاد در: 20 روز و 3 ساعت پیش
زمان تحویل: 15 روز
ارسال پیشنهاد در: 13 روز و 2 ساعت پیش
زمان تحویل: 5 روز
ارسال پیشنهاد در: 8 روز و 17 ساعت پیش
زمان تحویل: 10 روز
ارسال پیشنهاد در: 20 روز و 1 ساعت پیش

آخرین پروژه های مهندسی و معماری

projects
طراحی سمپل یک موزه

نیاز به طراحی سمپل یک موزه با ریز فضاها هست ریزفضاها: بخش تحقیقات m12 اتاق جلسات 25 متر مربع کتابخانه 200 متر مربع بخش هنرهای خاص 9 متر مربع کافه 150 مترمربع گالری حداقل 1000 متر مربع فروشگاه 60متر مربع انبار وسایل 9 متر مربع انبار 20 متر مربع اتاق سمعی و بصری 35 متر مربع

باجه بلیط فروشی m6 لابی m200 نگهبانی و حراست 6 نماز خانه m100 آمفی تئاتر m300 معاون اداری m12 بخش آی تی m12 مدیریت m25 محل استراحت کارکنان m12 بخش بین الملل m12 دبیرخانه اداری ۱۲ جمع کل: 2217 متر مربع+ %10 (تاسیسات، راهرو و دیوارها و....)= 2500 متر مربع

صرفا سمپل هست برای مقاصد آموزشی که طراحی دوبعدی در دو طبقه همکف و طبقه ۱ و همچنین طبقه منفی ۱ به عنوان انجام شود با رعایت ضوابط و نهایتاً رندر سه بعدی و شیت بندی انجام گیرد

پیشنهاد قیمت از شما

فرصت انتخاب14 روز و 23 ساعت
پیشنهادها1
طراحی ویلازمینی دارم محدود هشتگرد طراح میخوام برای ساخت ویلا
فرصت انتخاب14 روز و 20 ساعت
پیشنهادها14
نقشه هاي اجرايي فاز ٢ براي يك نماي كلاسيكيك نماي كلاسيك كه طراحي و رندرينگش انجام شده، الان ميخام نقشه هاي اجرايي و دتايل هاي اون با نرم افزار رويت revit كشيده بشه
فرصت انتخاب14 روز و 4 ساعت
پیشنهادها2
طراح داخلی

دعوت به همکاری با طراح داخلی خلاق و حرفه‌ای

برای طراحی یک فروشگاه تجاری نیازمند همکاری با طراح داخلی مسلط، خلاق و با تجربه در پروژه‌های مشابه هستیم.

در صورت تمایل به همکاری، لطفاً رزومه و نمونه‌کارهای خود را ارسال نمایید

فرصت انتخاب13 روز و 8 ساعت
پیشنهادها14
Recurrent neural network -LSTM in matlabدر این پروژه ما می خواهیم دینامیک مساله رو با شبکه LSTM جایگزین کنیم، با توجه به اینکه زمان اجرای حل مساله دینامیک، زیاد است. شبکه مورد نظر جایگزین آن خواهد شد. داده های لازم برای یادگیری، سناریو های مختلف حرکتی یک خودرو میباشد که تعداد 52 مورد اینپوت، و تعداد 4 مورد اوتپوت داریم. با توجه به اینکه هر سناریو مدت زمان مختلفی دارد، ما داده ها را برای اینکه زمان و سکوینس دیتاها رو درنظر بگیریم، نیاز به استفاده از LSTM هستیم. کد در حال حاضر در متلب نوشته شده و مشکلی که هست سیستم در برابر یادگیری مقاومت می کند و خطای rmse با گذر زمان به حالت استیبل می رسد. امکان اجرا در صورت نیاز و لینک شدن متلب به پایتون، می شود حتی در پایتون پیش برد.
فرصت انتخاب10 روز و 22 ساعت
پیشنهادها2
طراحی ورودی درمانگاه عمومی

توضیحات پروژه طراحی نمای خارجی ییلاقدرمانگاه:

من یک زمین با ویژگی‌های زیر در اختیار دارم و قصد دارم نمای ورودی درمانگاه را طراحی کنم:

  • زمین از سمت شمال با خیابان اصلی ارتباط دارد و عرض آن در این بخش ۱۲ متر است.
  • ضلع شرقی زمین با یک کوچه مجاور است و از سمت غرب به یک مغازه منتهی می‌شود.
  • پلان فعلی مدنظر ابعادی در حدود ۱۲ متر عرض و ۲۵ متر طول دارد.
  • زمین از سمت جنوب وسعت قابل توجهی (حدود ۱۳۰۰ مترمربع) دارد، بنابراین محدودیتی برای عقب‌نشینی از خیابان اصلی وجود ندارد.
  • در طراحی پیشنهادی، ورودی درمانگاه نسبت به خیابان اصلی و همچنین نسبت به مغازه‌ی مجاور عقب‌تر در نظر گرفته شده تا فضای ورودی زیبا و چشمگیری ایجاد شود.
  • درمانگاه به صورت همکف طراحی شده است، اما کف آن نسبت به تراز زمین طبیعی حدود ۷۰ سانتی‌متر بالاتر قرار دارد.
  • ارتفاع سقف داخلی درمانگاه ۳.۵ متر در نظر گرفته شده است و ارتفاع جان‌پناه روی سقف نیز ۰.۵ متر خواهد بود.
  • با توجه به کاربری درمانگاه، طراحی باید شامل یک رمپ مناسب برای حمل برانکارد و تسهیل ورود بیماران در شرایط اورژانسی باشد.

چند عکس از زمین و پلان پیشنهادی در پیوست ارائه شده است.

انتظارات:

  • طراحی نمای ورودی درمانگاه با در نظر گرفتن زیبایی، عملکرد درمانی، نیازهای اورژانسی و هماهنگی با موقعیت زمین.
  • توجه به مقیاس پروژه، ارتفاع نهایی ساختمان و تناسبات بصری در طراحی.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر یا بررسی جزییات دقیق‌تر، خوشحال می‌شوم در ارتباط باشیم.

فرصت انتخاب9 روز و 4 ساعت
پیشنهادها20
طراحی، مدلسازی و رندرینگ اکوتوریسم بیابانی

عنوان پروژه: طراحی، مدلسازی و رندرینگ اکوتوریسم بیابانی

توصیف پروژه:

این پروژه به طراحی و مدلسازی 8 ویلا با فرم مقرنس کشیده و منحصر به فرد (شبیه قطره) اختصاص دارد که ابعاد هر یک به طول 11 متر، عرض 7 متر و ارتفاع 4 متر می‌باشد. بدنه این ویلاها از نانوکامپوزیت هوشمند ساخته شده که ویژگی‌های ضد شن و UV، خود تمیز شدگی و خود ترمیم شوندگی دارد.

جزییات طراحی:

  • سقف: از ارتفاع 3 متر به بالا، سقف شیشه‌ای منحنی قرار دارد که بر زیبایی فرم و عملکرد ویلا افزوده و کانالی برای تهویه بهتر هوا در محل اتصال به دیواره‌ها طراحی شده است.
  • ورودی: قسمت ورودی، تمام شیشه‌ای است که دیدی باز به منظره کویر می‌دهد.
  • استخر: جلو ورودی، یک استخر خصوصی با ابعاد 2.5 در 4 متر طراحی می‌شود.
  • کانال‌های ذخیره آب: دورتادور کف ویلا، کانال‌هایی برای ذخیره آب حاصل از مه‌گیری تعبیه شده است تا جریان هوا از روی آن‌ها باعث خنکی شود.
  • سیستم گرمایش و روشنایی: گرمایش از انرژی ژئوترمال و باتری شنی تأمین می‌شود و برای روشنایی و سنسورها از سیستم فتوولتائیک بهره‌برداری می‌گردد.

ساختار داخلی: هر ویلا دارای بخش‌های اتاق خواب، تراس، نشیمن، آشپزخانه و حمام است. همچنین این مجموعه شامل دو چشمه آب گرم مصنوعی، بخش شن درمانی و کانال آب برای اتصال استخرهای خصوصی با جداسازی با سیفون‌های شیشه‌ای می‌باشد.

فضاهای عمومی: یک لابی مرکزی با سقف گنبدی شیشه‌ای بازشو برای رصد ستارگان و مجموعه خدماتی و پذیرایی در آن قرار دارد. محوطه نیز شامل دو چشمه آب گرم مصنوعی و استخر عمومی به شکل ساحلی طراحی خواهد شد.

طراحی محوطه: در محوطه سه چشمه آب گرم و یک فضای شن درمانی طراحی می‌شود که شن به صورت روان در آن قرار دارد. علاوه بر این، نیاز به طراحی یک ابنما، نورپردازی و گیاهان کویری برای ایجاد فضایی آرامش‌بخش و دلنشین محسوب می‌شود.

اهداف پروژه:

  • طراحی و مدلسازی 8 ویلا بر اساس استانداردهای اکوتوریسم و زیبایی‌شناسی
  • ایجاد فضایی راحت و طبیعی که با جاذبه‌های بیابانی همخوانی داشته باشد
  • بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در ساخت و طراحی برای ارتقاء کیفیت زندگی ساکنین

دسته‌بندی پروژه:

مهندسی و معماری

شرایط مورد نیاز:

ما به دنبال همکاری با طراحان و معماران با تجربه در زمینه طراحی اکوتوریسم و مدل‌سازی سه بعدی هستیم. تجربه در کار با نرم‌افزارهای مدلسازی و رندرینگ و آشنایی با مواد و فناوری‌های ساختمانی مدرن یک امتیاز محسوب می‌شود.

لطفاً نمونه‌کارهای مرتبط خود را ارسال کنید تا ما بتوانیم با شما در تماس باشیم.

فرصت انتخاب8 روز و 16 ساعت
پیشنهادها13
گزارش گرفتن از فایل SAP2000پروژه یک ساختمون بتنی سه طبقه سادست که نیاز به گرفتن یه سری گزارشات دارم ازش.
فرصت انتخاب8 روز و 4 ساعت
پیشنهادها12
نقشه اجرایی یک فضای ورودیطراحی نقشه اجرایی داخلی با رعایت تمام اصول معماری و جدول متریال (نقشه کناف،برق و پلان مبلمان و اجرایی
فرصت انتخاب7 روز و 23 ساعت
پیشنهادها13
استخراج حوضه آبریز از فایل KMLاستخراج حوضه آبریز در مناطقی که لام هست از فایل kml.
فرصت انتخاب7 روز و 19 ساعت
پیشنهادها6
© تمام حقوق برای پونیشا محفوظ است