سلام وقتتون بخیر،
این پروژه مربوط به طراحی مهندسی و مدلسازی یک خط تولید پودر تخممرغ (زرده و سفیده بهصورت جداگانه) با ظرفیت ۲۰۰ لیتر در ساعت برای هر محصول هست. بنده به دنبال یک شخص فنی تو بحث طراحی و ساخت صنعتی هستم که با کمک هم این خط رو تعریف و مدل نهایی رو آماده ارائه و ساخت کنیم.
ما تا اینجا در فاز اول طراحی، بخش قابل توجهی از مدلها رو جلو بردیم و الان نیاز داریم ادامه کار با دقت و انسجام کامل پیش بره. ببینید دوستان تمرکز اصلی ما رو همین بخش برج و اتومایزر اسپری درایر هست بیشتر قسمت ها فقط به صورت شماتیک جایگذاری میشه که ما میخوایم هم زرده و هم سفیده رو داخل یک برج خشک کنیم فرضا 1000 لیتر زرده رو به واسطه نازل تحت فشار خشک میکنیم و سپس جریان زرده بسته میشه سیستم CIP خط رو شست شو میده و جریان سفیده از نازل دوم شروع به پاشش میکنه
✅ بخشهایی که تاکنون طراحی یا جانمایی شدهاند:
پاستور لولهای (برای زرده):
مدل طراحی شده
نیاز به بازبینی نهایی و در صورت لزوم، اصلاح بر اساس جریان دقیق یا مسائل ساخت
هموژنایزر و موتور استاتور:
بهصورت شماتیک جانمایی شده
شیر سردکن ۱۰۰۰ لیتری (برای زرده):
جانمایی انجام شده که برای سفیده قابل دابلیکیت میباشد.
تمرکز اصلی پروژه در ادامه:
ما قصد داریم مدل نهایی پروژه را تکمیل کنیم تا قابل ارائه برای ساخت و اجرا باشد. تمرکز اصلی طراحی در حال حاضر شامل موارد زیر است:
اجزای اصلی باقیمانده که نیاز به طراحی یا تکمیل دارند:
مخزن تغذیه (Feed Tank)
نگهداری مایع قبل از ورود به برج
طراحی حجمی و بهداشتی، با اتصالات Tri-clamp
پمپ یا سیستم تغذیه به اتمایزر
انتخاب نوع پمپ فشار بالا یا هموژنایزر
مدلسازی و جانمایی دقیق در خط انتقال
اتمایزر (Atomizer)
تعیین نوع: نازل پرفشار یا دیسک چرخان
محاسبه فشار کاری، سرعت پاشش، و زاویه مخروط پاشش
طراحی نگهدارنده، اتصال به عدسی و مسیر ورودی ماده
محفظه خشککن (Drying Chamber)
طراحی برج با بدنه استوانهای و مخروطی
افزودن جزییات: دریچه بازرسی، محل نصب نازلها، ورودی هوا، خروجی پودر
ورودی هوای گرم و سیستم گرمایش (Heater)
مدلسازی مسیر ورودی هوا
طراحی منبع گرمایش مناسب (الکتریکی، گازی یا بخار)
جانمایی اتصالات، فلنجها، و مسیر جریان هوا
سیکلون و تفکیککننده ذرات پودر
طراحی سیکلون مطابق با دبی و ذرات تخممرغ
تعیین زاویه، ارتفاع، و مسیر ورود/خروج پودر و هوا
فنها و کانالهای هوا (Ducting System)
طراحی فن خروجی هوا از برج
محاسبه افت فشار، مسیر کانال و خروج به فیلتر یا اگزاست
سیستم جمعآوری پودر و فیلتر نهایی
طراحی قیف زیر سیکلون
پیشبینی فیلتر کیسهای یا کیسهگیر
اتصال به سیستم جمعآوری نهایی
شاسی و ساختار نگهدارنده (Frame)
طراحی فریم اصلی برج با پروفیل استنلس استیل یا فولادی رنگشده
رعایت استحکام، لرزشگیری، محل عبور لولهها
ابزار دقیق و کنترل
جانمایی و پیشبینی جای سنسورهای دما، فشار، رطوبت
طراحی کلی جای تابلو برق و پانل کنترل (نمای شماتیک)
🧾 وضعیت همکاری:
در حال حاضر، مدلها و اطلاعات اولیه توسط طراح اصلی (بنده) آماده شده و در اختیار فریلنسر قرار خواهد گرفت.
از فریلنسر انتظار میرود با استفاده از فایلها و توضیحات:
طراحی نهایی را جهت اسپری درایر زرده و سفیده با ظرفیت ورودی مواد داخل برج 200 لیتر در ساعت انجام دهد.
مدل اسمبلی، سهبعدی نهایی خط سفیده و زرده را تحویل دهد.
نقشههای ساخت (DWG / PDF) تهیه کند.
لیست متریال (BOM) ارائه دهد.
پروژه باید با دقت بالا، توجه به ساختپذیری و اولویتهای بهداشتی در صنعت غذایی انجام شود.
💬 در صورت نیاز به مشورت یا تصمیمگیری، ارتباط با من (مدیر پروژه) برقرار خواهد بود.
📦 فایلهایی که ارائه میدهم:
مدلهای پاستور، شیر سردکن و هموژنایزر مطابق عکس پیوست
توضیحات لازمه در خصوص مشخص شدن قسمت های نیاز به طراحی اجرایی یا طراحی شماتیک
نقشهها و مشخصات جزئی برای تکمیل فاز نهایی طراحی