سلام ما یک پروژه به شرح زیر لازم داریم؛ میخواستم ببینم شما میتونین انجام بدید؟ یک رستوران را فرض کنین که غذا میپزد، آمار تولید غذا را سرآشپز بر اساس متریالی که در اختیار دارد، اول هر روزی میگذارد داخل سامانه (میتواند یک تقویم پخت غذا با آمار تعداد پرس داشته باشد که وارد میکند)؛ چند کاربر دسترسی داشته باشند و بر اساس ظرفیتی که در اختیارشون هست، ژتون غذا صادر کنند و به افراد بدهند، افراد نیز به رستوران مراجعه کنند و غذاشون با ارائه ژتون دریافت کنند. اپراتور اطلاعات ژتون را وارد سیستم کند. ثبت آمار غذای دریافتی انجام شد.
نکتهای که حائز اهمیت است؛ ساختار شکست محصول BOM بر اساس نوع غذا از قبل وارد شده باشد و بشود گزارش مواد مصرفی اشپزخانه بر اساس غذای توزیع شده را بدست آورد.
مثلا، چلو خورش قیمه؛ هر پرس ۲۰۰ گرم برنج؛ ۱۰۰ گرم گوشت و ۵۰ گرم لپه و .. دارد.
از قبل در سیستم چلو خورش قیمه وارد شده باشد؛ اگر امروز ۱۰۰ پرس توزیع بشود؛ بتوان گزارش گرفت که ۱۰۰ ضرب در ۲۰۰ گرم برنج مصرف شده است،
این سامانه را لازم داریم؛






