لوگو موشن 7 ثانیه • توضیح: طراحی لوگو متحرک جهت استفاده در ابتدا یا انتهای ویدیوها. این بخش به صورت حرفهای با در نظر گرفتن هویت بصری کنفرانس و جذابیت بصری طراحی شود.
پوستر متحرک 30 تا 60 ثانیه • توضیح: طراحی پوستر متحرک شامل نمایش اطلاعات کنفرانس، زمان و مکان برگزاری با استفاده از گرافیک و انیمیشن مناسب. هدف این بخش اطلاع رسانی سریع و جذاب به مخاطبان است.
تیزر 20 تا 60 ثانیه • توضیح: طراحی تیزر تبلیغاتی شامل سناریو، رنگبندی، موسیقی. این تیزرها برای معرفی کلی کنفرانس و جذب توجه مخاطبان در روز برزگاری رویداد مورد استفاده قرار می گیرد.
اینفوگرافیک متحرک تا 1 دقیقه • توضیح: طراحی اینفوگرافیک متحرک بر اساس اطلاعات ارسالی، شامل نمایش داده ها، آمارها و نکات کلیدی کنفرانس. این بخش برای ارائه اطلاعات دقیق و جذاب استفاده می شود.
تعداد هر کدام از پروژهها متفاوت است. خروجی کارها در 2 سایز مورد استفاده در موبایل و سیستم نیاز است.






