زبانهای برنامهنویسی متعددی وجود دارند که کار توسعه سیستم عامل و طراحی اپلیکیشنها را آسان میکنند. یکی این زبانها، زبان برنامه نویسی C است. در ادامه شما را با این زبان و کاربردهای آن آشنا خواهیم کرد.
معرفی زبان برنامه نویسی سی (C):
دانشمندی آمریکایی به نام دنیس ام ریچی در اوایل دهه 1970 زبان برنامه نویسی C را توسعه داد. این زبان مینیمالیستی برای نوشتن سیستم عامل مینیکامپیوترها که حافظه محدودتری نسبت به ابرکامپیوترها داشتند، ایجاد شده بود.
همزمان با توسعه سیستم عامل یونیکس، زبان برنامه نویسی C مبتنی بر زبان برنامهنویسی ترکیبی (CPL) توسعه یافت و در سالهای اخیر، زبان برنامهنویسی سی بر اساس استاندارد ANSI استفاده میشود.
ویژگی های زبان برنامه نویسی C:
این زبان میانرده و پرتابل قابلیتهای دیگری نیز دارد. برای مثال تعداد زیادی عملگر داخلی دارد و توسعه برنامههای مختلف را تسهیل میکند.
کاربردهای زبان برنامه نویسی سی:
اکنون میدانید که زبان برنامه نویسی C چیست و چه قابلیتهایی دارد؛ اما بهتر است کاربردهای این برنامه را نیز بدانید تا تصمیم بگیرید آیا نیاز به انجام پروژه سی دارید یا خیر. کاربردهای برنامه نویسی سی عبارتاند از:
هزینه انجام پروژه زبان سی:
هنگام استخدام برنامه نویس باید به مهارتهای مختلف آن متخصص توجه کنید. تفاوتی ندارد به دنبال استخدام برنامه نویس C++ باشید یا C، توانایی تجزیه، تحلیل، ویرایش کدها، مدیریت زمان و ویژگیهای شخصیتی در کار تیمی اهمیت دارند.
بنابراین هزینه انجام پروژه سی بر اساس معیارهای مختلفی تعیین میشود. با استخدام برنامه نویس C در پونیشا میتوانید از خدمات بهترین فریلنسرها بهرهمند شوید. کافی است همین حالا پروژه خود را ثبت کنید.